TARIEVEN

FAMILIE-SHOOT

Wil jij met je gezin of misschien wel met de hele familie op de foto, dan kan dat bij mij. 

De kosten voor een shoot t/m 6 personen zijn 150 euro incl. 12 bewerkte foto’s.

Voor shoots t/m 12 personen zijn de kosten 200 euro incl. 15 bewerkte foto’s.

Wil je met meer dan 12 personen op de foto, neem dan even contact op voor een prijsopgave. 

Portret fotografie

Wil jij een mooie foto van jezelf voor op social media, LinkedIn, van je kinderen of voor een van je dierbaren kan je een portretshoot boeken. We kiezen een mooie locatie en ik maak 30 minuten lang foto’s.

De kosten voor een mini-shoot zijn 60 euro per persoon inclusief 5 bewerkte foto’s.

VRIEND(INN)EN-SHOOT

Wil jij een leuke shoot met je vriend(inn)en kies dan voor deze shoot. Dit is 2 tot 6 personen en kan buiten, op locatie of in de studio.

De kosten voor deze shoot bedragen 60 – 100 euro incl. 10 bewerkte foto’s, afhankelijk van het aantal personen.

Kinder-shoot

Wil jij mooie foto’s van je kind(eren) dan maak ik die met veel liefde. Ik vind het heerlijk om de spontaniteit van kinderen te vangen op de foto. In een ongedwongen sfeer maak ik foto’s en maken we er een leuke ervaring van samen.

Deze shoot kan zowel binnen als buiten. De shoot duurt tussen de 30 en 45 minuten en kost 100 euro inclusief 8 bewerkte foto’s.

ZWANGERSCHAPS-SHOOT

Wil jij je mooie zwangere buik voor altijd laten vastleggen boek dan de zwangerschaps-shoot. Dit kan alleen, met je partner en natuurlijk ook met oudere broertjes en zusjes. De shoot duurt een uur en kan op verschillende locaties.

De kosten voor een zwangerschaps-shoot zijn 200 euro incl. 15 bewerkte foto’s.

REISKOSTEN

Voor een shoot op locatie reken ik reiskosten van € 0,38 per kilometer.

KADOBON

Wil jij iemand een shoot cadeau doen, dan kan je een kadobon van Moments by Sas geven. Dit kan van een shoot naar keuze. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

PRIVACY

Uiteraard houd ik rekening met jullie wensen rondom het delen van de foto’s. Indien je geen toestemming geeft om de beelden te delen op mijn website en social media worden deze niet gedeeld. Als ik beelden deel, noem ik nooit jullie namen bij de foto’s, tenzij er is aangegeven dat dit mag.

Ik hoor graag van je...

+31 6 54 65 55 20

info@momentsbysas.nl